FODRÁSZ SHOW MEGHÍVÓ
Kedves Fodrászok!
 Az Imperity a tavalyi  év utolsó hónapjaiban párhuzamosan több vadonatúj termékcsalád fejlesztését kezdte meg. Akkor nagyon jó ötletnek találtuk, hogy ezen termékeket tavasszal amikor kijönnek a gyárakból, egy országos szintű show keretében mutassuk be a nagyközönségnek Budapesten. Mivel a nagyobb létszámú rendezvényközpontok többsége már sok esetben fél vagy akár egy évvel előre is le vannak foglalva, így nekünk is gyorsan kellett dönteni. A helyszínfoglalás után rögtön megkezdtük a program összeállítását, szereplők válogatását, cateringet, stb. valamint elindult a jegyértékesítés is. Nagyon köszönjük annak a több száz fodrásznak a bizalmát akik időközben megtiszteltek a jegyvásárlással. A decemberi és januári tapasztalatunk  azonban az, hogy nagyon sokan lemaradnának az eseményről, az új termékek debütálásáról a távolság miatt. A show indításakor nem számoltunk azzal, hogy rengeteg helyszínről azért nem tudnak eljönni a fodrászok a show-ra mert oda-vissza akár 6-8 órás utakkal is kell kalkulálni amit a nagy többség nem tud felvállalni. Ennek fényében hosszas mérlegelés után a cégvezetés úgy döntött, hogy az országos nagy show-t nem tartja meg, helyette több kisebb létszámú (50-200 fős)  regionális szakmai bemutató keretében visszük házhoz a fodrászok számára az Imperity újdonságait.
Már közel 2000 szalonban dolgoznak valamilyen formában Imperityvel, azt mérlegeltük, hogy a távolság ne legyen akadály, és ne emiatt ne jöjjön el a fodrászaink jelentős része a showra.
Természetesen szeretnénk kárpótolni azokat akik már jegyet váltottak az országos show-ra, nekik 2 opciót tudunk felkínálni. Az egyik hogy a még használatba nem vett ajándéktermékeket visszavesszük a GLS logisztikai partnerünkön keresztül, a jegyárat pedig visszautaljuk. A másik verzió, hogy a termékek a fodrásznál maradnak, valamint a teljes jegyár és az ajándék termékek árkülönbözetének 150%-os értékében „ingyenes vásárlási” lehetőséget biztosít cégünk a teljes termékpalettából.
Bízunk benne, hogy fodrász partnereink továbbra is megtisztelnek minket bizalmukkal és eljönnek a kisebb szabású, de helyben szervezett, lakóhelyükhöz közel eső bemutatóinkra.
Az Imperity rengeteg újdonsággal készül tavasszal, sok-sok új termékkel illetve szalonmegoldásokkal. Természetesen a regionális bemutatók kisebb volumenére való tekintettel jelentősen kedvezőbb jegyárakkal lesz majd lehetőség eljönni, bízunk benne, hogy ezt és a hosszú utazás szükségtelenségét fodrász partnereink pozitívan veszik majd. A következő hetekben azon dolgozunk gőzerővel, hogy az április, májusi hónapokra ki tudjuk tűzni a regionális bemutatók helyszínét és időpontjait, melyekről a lehető leghamarabb igyekszünk mindenkit értesíteni.
Kapcsolat
Imperity Professional Milano
Imperity Italy 
Cím: Viale Monza 347,
20126 Milano – ITALY 
info@imperity.it