Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fodrásziskola

PÁLYÁZZ A BOLYGÓMENTŐ FODRÁSZISKOLA CÍMÉRT!

Keressük az ország bolygómentő fodrásziskoláit! Ha te olyan fodrásziskolába jársz, vagy olyanban tanítasz, amelyik már tesz valamit a környezetért, pályázz a díjakért!
Mutasd meg, mit tesztek a Föld védelmében (például: szelektív hulladékgyűjtés, faültetés, energiatakarékosság, víztakarékosság, stb.): a részletes leírást fényképekkel együtt küldjétek be az info@imperity.hu címre. A zsűri 5 nyertest választ a pályázók közül.

Ha az iskolád még nem aktív a környezetvédelem területén, itt a lehetőség, pályázz „A jövő bolygómentő iskolája” címre! Ha az Imperity anyagaival kezdtek el dolgozni az iskolátokban akkor ti is aktív környezetvédőkké váltok. Használjátok az Imperity termékeket, mi pedig elvégezzük a nevetekben a faültetést és a műanyag hulladék begyűjtését.

A pályázat beérkezési határideje: 2024. június 30. éjfél

A nyertes pályázók ajándéka:

2 féléves Imperity termékcsomag a 2024/25 őszi-tavaszi tanévre:

Imperity termékbemutató előadás

„Bolygómentő iskola” oklevél
 


Esetleges kérdéseket várjuk az alábbi e-mail címen: info@imperity.hu
 

IMPERITY® ZÖLD ÁTALAKULÁS A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓÉRT IMPERITY® A VILÁG ELKÖTELEZETT BOLYGÓMENTŐ ÉS HUMANITÁRIUS HAJÁPOLÁSI MÁRKÁJA

Imperity® - Ott vagyunk, hogy inspiráljunk és támogassunk!

Imperity® - Ott vagyunk, hogy inspiráljunk és támogassunk!

2024. 05. 23. 11:20:47
Legyen szó országos vagy helyi eseményről, mi képviseltetjük magunkat, hogy támogassuk a fiatal fodrászokat és a szépségipar fejlődését! Ezúttal a Budapesti VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnáziumból érkezett felkérés, és május 6-án örömmel járultunk hozzá az idei házi verseny díjazottjainak jutalmazásához!
Pályaválasztási nap: 2024. április 19-én Salgótarjánban, a Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban

Pályaválasztási nap: 2024. április 19-én Salgótarjánban, a Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban

2024. 05. 02. 15:24:35
2024. április 19-én Salgótarjánban, a Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban tartott pályaválasztási napon feledhetetlen élményben lehetett részünk!