Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KIFUTÓ TERMÉKEK

Szakmai felhasználásra készült prémium minőségű készítmény mikro pigmentekkel. Korszerű formulája tökéletes őszhaj fedést, páratlanul ragyogó szín eredményt, maximális védelmet és hosszan tartó színstabilitást biztosít a hajnak. Egyedülálló színeredményt - színélményt adó különlegessége a szín pigment szemcsék mikro méretében rejlik, az apró méretű pigment szemcsék könnyebben jutnak be a hajszálak szerkezetébe, ahol egyenletesebben képesek eloszlani és megtapadni.

Az értékes bio argán olaj természetes módon táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a pórusokba jutva növeli a fürtök rugalmasságát. A lenmagolajban található E -, F -, és A-vitamin, valamint Omega - 3, és Omega -9 telítetlen zsírsavak erősítik a haj szerkezetét. A lenmagolaj a vas és a cink forrásaként a hajvégek védelmében és a hajhullás megelőzésében is nagy szerepet tölt be. A haja és a fejbőre is értékelni fogja a csipkebogyóolaj, mint Superfood előnyeit: bővelkedik A- , B - , K- és P - vitaminokban, magas a C -vitamin tartalma és gazdag esszenciális zsírsavakban, továbbá gyümölcssavak, magnézium, kalcium, vas és rengeteg illóolaj is található benne.

Nyugtatja, táplálja a fejbőrt, feltölti azt élettel és energiával, segít visszaállítani a haj nedvességtartalmát és regenerálja a töredezett hajvégeket, gondoskodik az egészséges, szép és csillogó hajról.

Rendezés: