Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IMPERITYPROSHOP

Gyere, csatlakozz Te is az Imperity® fodrászok több ezer fős közösségéhez most!

Imperity Professional Milano - több mint másfél évtizede a világ professzionális fodrászkozmetikai iparának élvonalában Prémium minőségű termékek - korszerű receptúrákkal, válogatottan értékes, gazdag hatóanyag tartalommal - A takarékosság az igényes fodrászoknak is jár! Mi versenyzünk- az eredmény a tietek!

Regisztrálj a kedvezményes szakmai fodrász árakért és vásárolj kedvezménnyel most!

2021. 09.23-tól minden fodrász, aki mostantól regisztrál a www.imperityshop.hu webáruházban, a legelső rendeléséhez ajándékba kap:
1 db Impevita Hajsampont Nagyon Száraz Hajra, bio argán olajjal, bio mézzel, bio gyapot olaj összetevőkkel (250 ml, 1.990,-Ft) és
1 db Impevita Kondicionálót Nagyon Száraz Hajra bio argán olajjal, bio mézzel, bio gyapot olaj összetevőkkel (250 ml, 1.990,-Ft)
Az ajándékok összértéke: 3.980.-Ft

A regisztrálás kétlépcsős folyamat:


1. Először az űrlap kitöltésével meg kell adnod adataidat a szakmai és céges beazonosításodhoz és a számlázáshoz az űrlap kérdéseinek megválaszolásával.

2. Fodrász végzettségedet igazoló bizonyítványod fotóját meg kell küldened a webshop@imperity.hu e-mail címre

3. Munkatársaink ellenőrzik az adataidat – további kérdésük esetén felhívnak – ha minden rendben, akkor 3 munkanapon belül e-mailben küldjük a belépő kódokat.

4. Ekkortól - már önállóan is tudsz rendelést leadni az imperityshop.hu oldalon, ahol szakmai vásárlóként kedvező, aktuális fodrász árakon juthatsz a kívánt termékekhez és az itt meghirdetett akciós kedvezmények előnyeit is élvezheted.
Fodrászok figyelem! Az ÁNTSZ ellenőrzések során kért dokumentumokat: a termékek biztonsági adatlapját (MSDS) megtaláljátok, le tudjátok tölteni és kinyomtatni a zárt fodrász webshopunkból: www.imperityshop.hu oldalon a DOWNLOAD (letöltés) menüpontban! Az oldalra történő belépéshez legelőször egy regisztráció szükséges!

Te még nem Imperity termékekkel dolgozol, de szeretnéd megismerni?

100-ból 98 fodrász a gazdasági körülmények miatt azon gondolkodik, hogyan tudna költséghatékonyabban működni. A takarékosság az igényes fodrászoknak is jár! Mit szólnál egy kockázatmentes lehetőséghez? Függetlenül attól, hogy milyen márkával dolgozol! Itt a lehetőség, töltsd ki az űrlapot és rendeld meg próbacsomagunkat most!


Fodrászaink ezért szeretnek az Imperity anyagokkal dolgozni, nézd meg a videókat és olvass el néhány véleményt most.

Csatlakoztál már Facebook csoportounkba?

Értesülj elsőként a szakmai hírekről, újdonságokról, ebben a közösségben bátran kérdezhetsz a szakmai fortélyokról, segítőkész kollégák segítenek majd válaszaikkal, gyönyörű munkákat csodálhatsz meg, te is feltöltheted a legszebb hajkölteményeidet – interaktív és élénk szakmai élet zajlik, érdemes és hasznos neked is követned a trendeket! Légy te is az Imperity® fodrászok szakmai zárt Facebook csoportjának tagja, jelentkezz most!

Értesülj elsők között minden újdonságról!

Szeretnél aktuálisan tájékoztatva lenni a legfrissebb hírekről, képzésekről, eseményekről, újdonságokról? Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre! Regisztrációd után a szakmai felületen néhány kattintással megteheted.

Lakossági termékek értékesítése szalonban. Termékek két szalonkezelés között, otthoni használatra történő eladása.

Tipp: javasoljuk minden kedves Imperity fodrászunknak, hogy a szalonjukban történő lakossági termékek értékesítésének megkezdése előtt biztonság kedvéért saját érdekükben aktuálisan mindig kérdezzék meg könyvelőjüket, adótanácsadójukat a mindenkori jogszabályok betartása céljából, hiszen a rendelkezések időközben módosulhatnak. Az információ 2023.06.12. állapot szerinti

Forrás: www.fodraszinfo.com