Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Növényi keratin

Ismerd meg a Fenntarthatóbb jövő egyik zálogát a hajkozmetikumokban! Örömmel szeretnénk megosztani veletek egy újabb hajkozmetikai csodát, amely a hajat egészségesebbé és szebbé varázsolja: a növényi keratint!

Mi is az a növényi keratin?

A keratin egy fehérjefajta, amely az emberi haj és bőr alapvető összetevője. A növényi keratin pedig egy olyan kivonat, amelyet növényi forrásokból nyernek, például búzában, rizsben vagy szójában található fehérjékből. Ez a természetes anyag képes helyreállítani és megerősíteni a hajat, elősegítve annak egészséges növekedését és ragyogását.

Hogy és miért került a szépségiparba a növényi keratin?

A növényi keratin előnyeit többek között a szépségiparban dolgozó kutatók és szakemberek fedezték fel. A pontos időpont nehéz megállapítani, mivel a kutatások és fejlesztések folyamatosan zajlanak a kozmetikai iparban. Az utóbbi években a növényi alapú összetevők iránti növekvő érdeklődés és a fenntarthatóbb, természetes alapanyagokra való törekvés révén egyre több vállalat kezdte el alkalmazni a növényi keratint termékeiben például samponokban, balzsamokban és hajkezelésekben. A növényi keratinnak egyik előnye, hogy Vegán alternatívát kínál azoknak, akik szeretnék elkerülni az állati eredetű összetevőket a hajápoló termékekben.

Hidratálja és táplálja a hajat: A növényi keratin mélyen behatol a hajszálakba, hidratálva és táplálva azokat, így segítve azoknak a sérülések helyreállítását.

Erősíti a hajat: A keratin segít megerősíteni a hajszálakat, csökkentve a törékenységet és a töredezettséget.

Ragyogást és simaságot kölcsönöz: A rendszeres használat segít visszaállítani a haj természetes ragyogását és simaságát, így sokkal egészségesebbnek és ápoltabbnak tűnik.

Tekintsétek meg kínálatunkban azokat a termékeket, amelyekben megtalálható ez a csodálatos összetevő!